نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
اگر چه علت بسیاری از سرطان ها ناشناخته است،لیکن بروز یک مورد از هر سه مورد سرطان با آنچه که شما می خورید و می نوشید در ارتباط است. مانند رژیم غذایی پرچرب که خطر ابتلا به سرطان های پستان، رحم، پروستات، کولون و رکتوم(روده بزرگ) را افزایش می دهد. اضافه وزن نیز احتمال ابتلا به سرطان های رحم، کیسه صفرا، کلیه، معده، روده بزرگ و پستان را افزایش می دهد. سرطان معده و مری نیز با استعمال سیگار و مصرف گوشت مرتبط شناخته شده اند. مصرف زیاد الکل نیز موجب ابتلا به سرطان های دهان، گلو، مری، حنجره و کبد می شود.
مطلب آموزشی در فایل زیر آگاهی بیشتری در این زمینه به شما ارائه می کند.
ارسال نظر